08-33 50 11 eller djurvard@anivet.se

Mån: 08-20 Tis-ons: 08-17 Tor: 08-20 Fre: 08-12 Lör–sön: Stängt - Lunchstängt 12-13

Om oss

Avancerad sjuk- och friskvård i en lugn och trygg miljö. På Anivet jobbar vi tillsammans i ett team med två veterinärer, och en djurvårdare. Vi har två undersökningsrum, operationssal, stallavdelning, röntgen, ultraljud och ett lab.

Klinikchef, Leg Veterinär Linda Devine

Legitimerad veterinär sedan 2011. Började jobba på Anivet i april 2014. Har bland annat arbetat som veterinär på Väsby Djursjukhus och Södra Djursjukhuset. Har haft de flesta smådjur man kan tänka sig, bland annat smågnagare, flertalet reptilarter, en illrer och fiskar. Har i dagsläget en Siameshona, en Balineshona och en stor Vitfläcksbalines hane hemma (alla tillhörande kategori IV). Hon har länge arbetat med frågan om hemlösa katter i Stockholm och var med och startade upp Kattstallet.

Linda har gått ISFM´s vidareutbildning i kattmedicin och hon har även gått Mjukdelskirurgi del I och II.

Leg Veterinär Denica Dimova

Denica började hos oss i februari. Hon har tidigare jobbat som veterinär i Bulgarien, USA och i Stockholm på Väsby Djursjukhus.

Djurvårdare Nelina Saupstad

Nelina började jobba hos oss i juni 2015 direkt efter sin examen från djurvårdarlinjen på Liljeholmens djurgymnasium. Hon har en gullig Golden Retriever tik som gärna välkomnar djurägare och patienter till kliniken. Nelina har gått vidareutbildning i näringslära.

Djurvårdare Melina Maradian

Melina tog sin djurvårdare examen från Liljeholmens djurgymnasium 2016. Melina började arbeta hos oss hösten 2016.

Djurvårdare Amanda Olofsson

Amanda började hos oss augusti 2017. Hon tog sin djurvårdarexamen på Liljeholmens djurgymnasium. Amanda har en omhändertagen gatuhund från Irland som heter Hero.